Ce este LINTEA BIO ROSIE?
Lintea rosie este o leguminoasa cunoscuta pentru cantitatea mare de substante nutritive pe care le contine. Lintea rosie are de fapt o piele maro care a fost indepartata si, prin urmare, are aceasta culoare rosiatica. Dupa gatit, capata o culoare galben auriu. Lintea rosie se prepara mai repede, deoarece se gateste mai repede si se digera mai repede decât lintea maro.
Avantajele administrarii LINTEI BIO ROSII
- Lintea rosie contine o cantitate relativ mare de proteine si este bogata in vitamine si minerale.
- Imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular si nervos.
- Lintea rosie este foarte bogata in fibre, ceea ce ajuta la reducerea colesterolului rau si la un control mai bun al greutatii.
Mod de preparare
Se fierb 4 litri de apa si 0,500 kg de linte (pre-spalate si curatate). Reduceti caldura si fierbeti la foc mic, neacoperit, timp de 15 pâna la 20 de minute sau pâna când linte atinge gradul de pregatire dorit. Strângeti bine. Poate fi folosit pentru ingrosarea supelor si tocanelor. Poate fi adaugat la preparatele din legume sau carne sau la orice alta salata sau fel de mâncare pentru a va bucura pe deplin de ea. Clatiti inainte de utilizare.
Stii ce este BIO?
Termenii ECO, BIO sau ORGANIC inseamna un produs cu o masa de cel putin 95% ingrediente organice. Restul de 5% este lasat in caz de poluare atmosferica, cum ar fi ploaia acida sau pesticidele aduse de vânt de la o proprietate vecina etc. si utilizarea de ingrediente suplimentare (nu ECO), care sunt, de asemenea, definite cu precizie.