Ce este SEMINTELE DE IN BIO zdrobite?
Semintele de in sunt un aliment popular de secole. Astazi este unul dintre cele mai raspandite alimente sanatoase, deoarece este:
-Vegetarian
-Bogat in nutrienti
-La un pret accesibil
-Utilizat pe scara larga la gatit
Avantajele administrarii SEMINTELOR DE IN BIO Zdrobite
-Imbunatateste activitatea sistemului cardiovascular, deoarece contine acizi grasi Omega 3 utili
-Reduce colesterolul rau si regleaza tensiunea arteriala
-Stimuleaza sistemul digestiv deoarece contine fibre.
-Ajuta la reducerea greutatii
-Este bogat in lignani
-Flaxseed este potrivit pentru vegani si vegetarieni. Este folosit de sportivi profesionisti si amatori.
Mod de preparare
Semintele de in maro pot fi folosite in multe retete, sunt minunate pentru stropirea vaselor pentru un gust mai bogat si crocant. Aceste seminte sunt un plus excelent pentru multe salate si deserturi. Le puteti adauga la micul dejun, iaurt, shake sau piure. Poate fi folosit in sosuri si supe pentru un gust mai bogat si mai fin.
Idee pentru o reteta cu SEMINTE DE IN BIO Zdrobite
Maioneza vegana cu seminte de in
Ingrediente:
-1 lingura de seminte de in
-3 linguri de apa
-1 cana de ulei de floarea soarelui (puteti folosi si alt ulei vegetal)
-Suc de lamaie
-Sare
-Indulcitor dupa gust - miere sau zahar din nuca de cocos
-Muştar
-Praf de usturoi
Instructiuni
Se amesteca apa si semintele de in.
Asezati pe aragaz si amestecati pana se ingroasa.
Lasati amestecul la temperatura camerei pana se raceste.
Puneti semintele de in intr-un blender si adaugati o lingura de ulei - amestecati timp de 15-20 de secunde.
Adaugati inca o lingura si amestecati timp de 15-20 de secunde.
Adaugati inca 2 linguri si amestecati timp de 15-20 de secunde de fiecare data. Dupa a treia / a patra oara, amestecul va incepe sa capete o culoare mai alba.
Adaugati sucul de lamaie si piure.
Adaugati sare, indulcitor, mustar si usturoi pentru mai multa aroma.
Se serveste cu o salata sau alt fel de mancare.
Stii ce este BIO?
Termenii ECO, BIO sau ORGANIC inseamna un produs cu o masa de cel putin 95% ingrediente organice. Restul de 5% este lasat in caz de poluare atmosferica, cum ar fi ploaia acida sau pesticidele aduse de vant de la o proprietate vecina etc. si utilizarea de ingrediente suplimentare (nu ECO), care sunt, de asemenea, definite cu precizie.