Beneficiile PESTO AL PISTACCHIO
PESTO AL PISTACCHIO contine 2 ingrediente principale - fistic si ulei de masline, care in sine au proprietati foarte benefice asupra organismului. Fisticul este o nuca care nu numai ca are un gust excelent, dar contine si multe substante utile.
Fistic:
-Imbunatateste functia inimii si regleaza colesterolul
-Imbunatateste metabolismul
-Are efect antioxidant
-Uleiul de masline presat la rece imbunatateste metabolismul grasimilor si ofera corpului grasimi utile.
Idee pentru reteta cu PESTO AL PISTACCHIO
Somon cu PESTO AL PISTACCHIO
Ingrediente
-2 fileuri de somon de dimensiuni medii
-2-3 catei de usturoi curatati
-2-3 rosii cherry
-3-4 linguri PESTO AL PISTACCHIO
-sare si piper dupa gust
Instructiuni
-Taiati somonul in portii si asezati intr-o tigaie de dimensiuni medii pe hartie de copt.
-Inveliti pestele cu PESTO AL PISTACCHIO.
-Asezati catelele de usturoi si rosiile cherry intre bucatile de somon.
-Coaceti aproximativ 20 de minute la 200 de grade intr-un cuptor preincalzit.