Beneficii ImmunoSan Family
- sirop de legume linistitor pentru intreaga familie
- ajuta la imbunatatirea sistemului umanitar
- ajuta la eliberarea cailor respiratorii
- ajuta la ingrijirea pielii
- minimizeaza bolile cronice
- ajuta la pierderea in greutate
- usor de administrat
Mierea de salcam
Alimentele functionale sunt bine caracterizate prin proprietatile lor naturale de promovare a sanatatii si de minimizare a bolilor, pe langa numeroase valori nutritionale. Unul dintre alimentele functionale cele mai consumate este mierea care a fost definita ca un produs natural produs de albinele de miere printr-un mecanism de regurgitare a partilor plantei. In plus, dovezile experimentale indica faptul ca mierea din diverse surse florale si geografice precum Manuka, Saudi sidr, Toulang, Castan, Rhododendron, Pasture, Jelly bush, Blossom, Sage si Neem ar putea exercita mai multe efecte benefice pentru sanatate, care includ gastroprotectoare, hepatoprotectoare, efecte reproductive, hipoglicemiante, antioxidante, antihipertensive, antibacteriene, anti-fungice si antiinflamatorii. Acest lucru se datoreaza faptului ca substantele produse de albinele de miere (Apis mellifera), inclusiv propolisul, mierea, ceara si veninul au fost utilizate pentru proprietatile lor medicinale de-a lungul istoriei. Calitatea mierii depinde de sursa plantei, compozitia chimica a acestor plante precum si pe conditiile climatice si compozitia minerala a solului. Practic, mierea de salcam este foarte palida ca sticla lichida. Aceasta are o aroma blanda, dulce, florala si, prin urmare, este una dintre cele mai populare soiuri de miere. Este un buna alegere pentru amestecarea cu bauturi, deoarece indulceste fara a schimba gustul bauturii. Este, de asemenea, un alegere excelenta pentru gatit datorita aromei sale blande si pentru ca se amesteca usor in lichide si bauturi.
Coacazul rosu
Cu privire la coacazul rosu, odata cu maturitatea, aroma tarta a acestuia este usor mai tare decat ce a coacazului negru. Varianta cu coacaze albe cu fructe albe, denumita adesea coacaz alb, are aceeasi aroma tarta, dar cu o dulceata mai mare. Desi este cultivat frecvent pentru gemuri si preparate gatite, la fel ca coacazul alb, este adesea servit crud sau ca simplu insotitor in salate, garnituri sau bauturi de sezon.
Butasi de coacaze rosii
In Regatul Unit, gemul de coacaze rosii este un condiment servit adesea cu miel, carne de vanat, inclusiv carne de vanat, curcan si gasca intr-o friptura festiva sau duminicala. Este in esenta un gem si se face in acelasi mod, adaugand coacaze rosii la zahar, fierband si strecurand.
In Franta, Bar-le-duc sau "jeleu de Lorena" extrem de rarefiat si fabricat manual este un preparat raspandit, realizat in mod traditional din coacaze albe sau alternativ coacaze rosii. inainte de a gati.
In Scandinavia si Schleswig-Holstein, este adesea folosit in supe de fructe si budinci de vara. In Germania este folosit si in combinatie cu crema sau bezea ca umplutura pentru tarte.
In Linz, Austria, este cea mai folosita umplutura pentru torta Linzer. Se poate savura in stare proaspata, fara adaugarea de zahar.
In zonele vorbitoare de limba germana, siropul sau nectarul derivat din coacaze rosii se adauga in apa de soda si se bucura ca o bautura racoritoare numita Johannisbeerschorle. Se numeste asa deoarece coacazele rosii (Johannisbeeren, „boabele lui Ioan” in germana) se spune ca se coaca mai intai de ziua Sfantului Ioan, cunoscuta si sub numele de Midsummer Day, 24 iunie.
In Rusia, coacazele rosii sunt omniprezente si sunt utilizate in gemuri, conserve, compoturi si deserturi. De asemenea, este folosit pentru a face „Kisel sau Kissel” (o bautura dulce sanatoasa). Se amesteca cu fructe de padure sau fructe proaspete (cum ar fi coacaze rosii, cirese, afine, mere). Frunzele au multe utilizari in medicina traditionala, cum ar fi prepararea unei infuzii cu ceai negru. De asemenea, plantele au fost cultivate in gradinile manastirii rusesti in secolul al XI-lea.
Prospect ImmunoSan Family:
Ingrediente: agent de incarcare (apa), miere de salcam, fructoza, suc de coacaz rosu, grindelia, par de par, lichen islandez, sundew, coacaz negru, ingrosator (carboximetil celuloza de sodiu), conservant (sorbat de potasiu), acid L-ascorbic, grapefruit, menta ( ulei esential)
Mod de adminstrare
Agitati bine sticla inainte de utilizare.
3-6 ani: de doua ori 5 ml zilnic intre mese
6-10 ani: de doua ori 7,5 ml zilnic intre mese
Adulti: de trei ori 7,5 ml zilnic intre mese
Ingrediente pe 22.5 ml:
Miere de salcam 5625 mg
Suc de coacaze rosii (Ribes rubrum L.) 1687,5 mg
Grindelia (Grindelia robusta) floare extract gliceric 1125 mg
Feriga maidenhair, (Adiantum capillus-veneris L.) parti aeriene 225 mg
Lichen islandez (Cetraria islandica Ach.) Extract de talus 225 mg
Sundew (Drosera rotundifolia L.) parti aeriene 225 mg
Extract de frunze de coacaz negru (Ribes nigrum L.) 112,5 mg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 22,5 mg 28%
Extract de seminte de grapefruit (Citrus x paradisi Macfad.) 11,25 mg
Ulei esential de menta (Mentha piperita) 4,5 mg
- Nu depasiti doza zilnica recomandata. Familia ImmunoSan este un supliment nutritiv si nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se utiliza in timpul sarcinii sau alaptarii. Consultati medicul sau farmacistul in cazul utilizarii simultane a tratamentului antidiabetic.