Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule
Uleiul de pește Omega 3: esențial pentru sănătatea inimii și a vaselor.
• Instrumente în reglarea inflamației, tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, producția de hormoni și activitățile sistemului imunitar și sistemului nervos central.
• Studiile sugerează că tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) poate fi legată de deficitul de omega-3.
• S-a arătat că ajuta la scăderea trigliceridelor serice crescute.
• Deficiențele omega-3 pot fi, de asemenea, legate de depresie.
• Important pentru sugari (și pentru un făt în curs de dezvoltare) pentru dezvoltarea corectă a creierului și a retinei ochilor.
De asemenea, s-au descoperit deficiențe la persoanele care prezintă alergii, astm bronșic și afecțiuni ale pielii cum ar fi eczeme și psoriazis.
• Sprijină sănătatea cardiovasculară prin scăderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sânge și scăderea nivelului de colesterol.
• De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care suferă de artrita reumatoidă.
• Poate fi util pentru simptomele bolii Crohn.
Ce este Omega-3?
Există două tipuri de grăsimi, omega-3 și omega-6, care sunt esențiale pentru sănătatea umană. Oamenii consumă prea mult omega-6 grăsimi în dieta consumând în același timp niveluri foarte scăzute de omega-3. Raportul ideal între omega-6 și omega-3 este de 1: 1. Strămoșii noștri au evoluat de-a lungul a milioane de ani pe acest raport. Astăzi, totuși, raportul nostru de omega-6 la omega-3 este de la 20: 1 la 50: 1!
De departe, cel mai bun tip de grăsimi omega-3 sunt cele găsite în pește. Omega-3 din pește este bogat în doi acizi grași esențiali pentru sănătatea umană, DHA și EPA. Acești doi acizi grași sunt esențiali în ameliorarea multor boli. Creierul uman se bazează, de asemenea, pe un puternic DHA - nivelurile scăzute de DHA au fost legate de depresie, schizofrenie și pierderea memoriei. Cercetătorii au acum de asemenea legătura dintre aportul inadecvat al acestor grăsimi omega-3 la femeile gravide la nașterea prematură și greutatea scăzută la naștere și la hiperactivitatea la copii.
Din păcate, totuși, nu mai este recomandat să mănânci pește proaspăt, fie din ocean, lacuri și curenți, fie din crescătorie. Nivelurile de mercur din toate speciile de pește au atins niveluri periculoase în întreaga lume, iar riscul ca acest mercur pentru sănătatea ta să depășească acum beneficiile de omega-3 ale peștilor. Consumul de rutină de ulei de pește este, totuși, extrem de încurajat ca un ingredient cheie în îmbunătățirea sănătății. Uleiul de pește conține cele mai ridicate niveluri de cele mai bune grăsimi omega-3 - cele cu acizi grași EPA și DHA - și, așa cum este în formă pură, nu prezintă riscul de mercur din pește proaspăt.
De unde vine Omega-3?
Uleiul de pește este derivat în principal din Sardine (Sardina / Sardinella 9 nume diferite de subtipuri) și Anchovies (Engraulidae sub 8 nume diferite de subtipuri) Uneori se utilizează și macrou. Uneori, Salmon (Salmo / Salmonidae 8 subtipuri diferite) sunt folosite pentru a ajusta conținutul DHA în sus și Herring (Clupea / Clupedidae 6 din cele 11 subspecii) sunt folosite în cazuri rare pentru a crește nivelul EPA. Toate peștii folosiți pentru ulei în produsele noastre sunt prinși în canale de apă rece în Atlanticul de Nord și Pacific. Uleiul de pește folosit provine din "ulei de corp de pește", care se găsește în primul rând în carne.
Uleiul de pește este garantat că conține 18% EPA și 12% DHA per gel moale. Monografia CRN propusă pentru uleiurile de pește intenționează să permită o revendicare a omega 3 numai pentru acești doi acizi grași. Altele decât EPA (180 mg) și DHA (120 mg), acizii grași Omega 3 totali sunt aproximativ 63 mg pe gel moale.
Garanția purității:
Specificația mercurului din Uleiul de pește din WFM este de maximum 0,005 părți per milion sau 0,005 mg / kg. Există un gram de ulei de pește în fiecare gel moale, astfel încât cantitatea de mercur pe softgel este garantată a fi mai mică de 0,000005 mg. Ppm va fi întotdeauna 0,05 ppm din materialul de umplere. Procesul de distilare moleculară a uleiului de pește WFM elimină orice și toate dioxinele care pot apărea în ulei. Conținutul de dioxină este măsurat într-un sistem TEQ complicat, iar Uleiul de pește WFM este garantat că respectă toate standardele SUA și toate noile standarde dure ale UE (Uniunea Europeană). Standardele UE sunt cele mai dificile din lume. (De obicei, dioxinele sunt mai mult o problemă în uleiurile peștilor din ficat, deoarece nu pot fi distilate din punct de vedere molecular).
Prospect Omega-3
Mod administrare: Luați o(1) gelula moale, de până la trei ori pe zi, dupa masă.
Portii de servire: 1 softgel
Porții pe container: 100
Compozitia pe servire
• Uleiul de peste 1200mg
18% EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg
12% DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg
Alte ingrediente: gelatină, glicerină vegetală, tocoferol natural amestecat, apă purificată.
Informații despre alergeni: conține pește
Atenție: Dacă aveți o tulburare a sângelui, luați medicamente anticoagulante sau sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic specialist înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.