Beneficii CLA:
• Accelerează pierderea de grăsime
• Ajuta la pierderea in greutate
• Ajută la construirea musculaturii
• Oferă protecție antioxidantă excelentă
• Induce un mediu celular optim pentru o sănătate îmbunătățită!
Ce este CLA și de unde provine?
Acidul linoleic conjugat (CLA) este un acid gras natural care se găsește în principal în carne și produse lactate, în cantități mici. CLA a fost descoperit accidental în 1978 de către Michael W. Pariza de la Universitatea din Wisconsin, în timp ce căuta formări mutagene în carne în timpul gătitului.
CLA este dovedit prin cercetari pentru efectul sau de a construi masa musculara, pentru reducerea de grăsime corporală și a induce un mediu celular optim pentru o sănătate îmbunătățită!
CLA apare în mod natural în alimente precum lapte, brânză, carne de vită și miel, precum și multe alimente prelucrate. Dar obținerea unui nivel suficient de CLA din dieta dvs pentru beneficiul preferat ar necesita un aport considerabil de aceste tipuri de alimente. Acest lucru nu este doar nepractic, dar ar avea, de asemenea, un impact negativ serios asupra metabolismului dvs. datorită nivelului caloric ridicat pe care il veți consuma.
Ce face mai exact CLA și ce studii științifice oferă dovezi care să susțină acest lucru?
Deoarece aceste cercetări au apărut, a fost creată o modalitate mai economică și mai eficientă de obținere a CLA-ului cerut. Prin tehnologia avansată a lipidelor, un proces de sinteză a CLA permite aportul de precizie prin capsule cu gelule moi pre concepute. Acest lucru permite o apreciere precisă a CLA la intervale de timp determinate, fără consumul ridicat de calorii alimentare. Nu numai că s-a arătat că CLA crește masa musculară reducând în același timp grăsimea corporală, studiile au arătat, de asemenea, beneficii anti-catabolice, antioxidante și imună. Toate acestea dintr-o lipidă structurată. O grăsime foarte sanatoasa dacă doriți.
Timp de mulți ani, experții în nutriție de performanță au respins substanțial grăsimile, presupunând că nu au avut niciun rol util în nutriție. În schimb, specialiștii s-au concentrat asupra efectelor carbohidraților care economisesc proteinele și asupra energiei și au studiat modul în care aminoacizii și proteinele diferite ar putea afecta retenția azotului, anabolismul și catabolismul. Poate că "mintea întrebătoare" a fost influențată de campania de "toate grasimile sunt rele" a mass-media. Dar acum cântarele se înclină spre contrariul. Geniile nutritionale cum ar fi autorul zonei, dr. Barry Sears ne-au aratat cum acizi grasi nu sunt doar esentiali pentru o sanatate adecvata ci si modul in care utilizarea corecta a acestor compusi poate avea numeroase efecte pozitive. Dr. Sears este sigur că acizii grași influențează în mod direct hormonii de creștere ai organismului.
Desi toate functiile CLA nu sunt pe deplin intelese, este larg acceptat in comunitatea de cercetare ca CLA contrabalansa efectele negative ale acidului linoleic si regleaza metabolismul grasimilor si proteinelor la animale. Pariza, directorul Institutului de Cercetare al Alimentelor de la Universitatea din Wisconsin, a declarat: "Un număr tot mai mare de date indică faptul că CLA este un nutrient recent recunoscut care funcționează pentru a regla retenția de energie și metabolismul". CLA poate fi cel mai bine descris ca un Factor de Creștere.
Aportul alimentar eficient! CLA a fost demonstrat în studiile pe animale pentru a crește rata de creștere prin creșterea eficienței furajelor. În studiile controlate, animalele care aveau dieta completă cu CLA au crescut proteina lor corporală (țesutul muscular), în timp ce, în același timp, au avut o scădere semnificativă a grăsimii corporale. Toate acestea au apărut la animalele suplimenate cu CLA, în timp ce consumul alimentar a scăzut. Masa lor slabă a crescut, chiar dacă mâncau mai puțin! Acest lucru indică faptul că CLA mărește eficiența furajelor și indică, de asemenea, un efect puternic de repartiție a nutrienților.
Această modificare semnificativă a compoziției corporale poate fi, de asemenea, atribuită în parte efectului CLA asupra funcției imunitare. CLA a demonstrat că inhibă pierderea țesutului slab, cauzată de nivelurile ridicate ale acestor citokine.
Studiile efective la om se află pe calea anticipării unor rezultate similare. CLA poate fi cel mai important nutrient de culturism descoperit în acest deceniu. Cu efecte anti-catabolice care rivalizează chiar și cei mai puternici compuși farmaceutici, CLA este un nutrient natural, cu capacitatea de a vă ajuta să vă formati musculatura slabă, să reduceți grăsimea corporală și în același timp, să posedeți proprietăți de sustinere a sănătății.
Pospect CLA
Mod administrare: Luați 1 capsula de 1-2 ori pe zi, de preferință cu o oră înainte de mese.
Portia: 1 gelatinoasă
Servirea pe container: 60
Cantitate per porție:
• Calorii 10
• Calorii din grăsimi 10
• Total Grăsime 1g 2%
• Greutate polinesaturate 1g
• Ulei de șofrănel 1,000 mg
(Carthamus tinctorius) (semințe)
Conține: 80% acid linoleic conjugat (CLA)
Alte ingrediente: gelatină, glicerină, culoare caramel, apă purificată.
Greutate neta: 88,8 g
Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.